OVER TOMMASINI

Hi! 

 

Leuk dat je meer wilt weten over Tommasini! Ik zal mij even voorstellen...

 

Mijn naam is Lisa Tommasini. De eigenaresse van deze webshop. Ik maak alle items in deze webshop zelf en dit doe ik met veel plezier. Mijn hele leven ben ik altijd al bezig met zelf dingen maken. Ik hou van creatief bezig zijn en vind het dan ook leuk om telkens nieuwe technieken aan te leren. Het is mijn passie om met mijn handen dingen te maken en mijn dream job om mijn handgemaakte items te verkopen. 

 

Nu weet je ook waar de naam Tommasini vandaan komt. Inderdaad dat is mijn achternaam. Tommasini staat voor wie ik ben. Ik wilde als bedrijfsnaam graag iets persoonlijks gebruiken en heb dus gekozen voor mijn achternaam. Omdat ik daar heel trots op ben maar ook omdat de dingen die ik maak heel persoonlijk zijn. Ik steek daar veel tijd en liefde in. In ieder item die ik maak geef ik een klein stukje van mezelf mee. Ook mijn normen en waarden. Daarom de naam Tommasini.

 

Tommasini is uiteindelijk meer dan een webshop. Het is mijn merk waarbij mensen zichzelf kunnen zijn en waar we respect hebben voor elkaar. Mijn items zijn voor iedereen te dragen. Iedereen is welkom bij Tommasini!

Wanneer je een item van Tommasini draagt, draag je deze boodschap met je mee. Ik wil met mijn bedrijf een positieve insteek geven aan deze wereld waarin we met z'n allen moeten (over)leven. 

 

In oktober 2020 heb ik mijn bedrijfje officieel ingeschreven bij de KVK. Ik ben toen begonnen met het verkopen van handgemaakte mutsen (beanie's) en heb toen de collectie uitgebreid met sieraden. Ik ben benieuwd wat de toekomst mij brengt en hoop dat ik jou ook enthousiast heb gemaakt over Tommasini.

 

Bij Tommasini shop je unieke handgemaakte items, die met veel liefde zijn gemaakt.