Veel gestelde vragen

 

Heb jij een algemene vraag? Check dan hier of je antwoord er tussen staat. Mocht dit niet het geval zijn, stuur mij gerust een e-mail info@tommasini.nl

 

Wordt alles met de hand gemaakt?

Ja, 95% is met de hand gemaakt. Alle items zijn uniek waardoor er verschillen kunnen voorkomen. 

 

Waar kan ik meer zien van dit bedrijf?

Op instagram en tiktok! Op instagram deel ik vaak nieuwe items die nieuw of aangevuld worden op de webshop. Ook laat ik daar achter de schermen beelden zien.

 

Welke materialen gebruik je?

In de productomschrijving staan altijd de materialen die ik gebruik voor het item. Op de pagina 'product informatie' onderaan de site, staat alles uitgelegd over de producten. 

 

Maak je ook gepersonaliseerde items?

Ja zeker! Mocht je een kleine aanpassing willen aan een product zoals een grotere of kleinere maat, kan je dat aangeven bij het opmerkingenveld bij het afrekenen. Wil je dat ik speciaal iets voor jou maak? Stuur dan gerust een e-mail naar info@tommasini.nl met uitgebreide uitleg (bijv. voorbeeld foto's, kleurwensen etc) van wat jij precies wilt!

 

Kan ik een cadeaubon aanschaffen? 

Op dit moment niet, maar komt binnenkort beschikbaar op de webshop!

 

Kan ik een item als cadeau bestellen?

Ja zeker! Dit kan je aangeven bij het opmerkingenveld bij het afrekenen. Wil je ook een leuk berichtje achterlaten voor de gelukkige persoon? Dan schrijf ik er voor jou een leuk kaartje bij. 

 

Hoe kan ik het beste omgaan met mijn sieraden?

Alle sieraden worden gemaakt met een basismateriaal namelijk; roestvrij staal. Zoals de oorringen, de stiften waar een bedel van wordt gemaakt en de afwerking van de kettingen. De sieraden zijn anti - allergisch, maar er kan een kleine hoeveelheid nikkel in zitten. Dit is echter zo klein dat zelfs mensen met een nikkelallergie hier geen last van krijgen. Mocht je er toch zeer gevoelig zijn. Raad ik je sieraden aan van een ander materiaal.

 

Om zo lang mogelijk te genieten van de sieraden is het belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan. Hieronder een aantal stappen die je moet volgen om de kwaliteit van de sieraden te behouden.

 

  • Pas op met parfum. Let op met parfum, (medische) crèmes, zonnebrand crèmes, haarspray en dergelijke. Laat dit eerst goed intrekken en doe daarna pas je sieraden om. Het kan voorkomen dat roestvrij staal verkleurt door het gebruik van medicijnen en/of alcohol waardoor de pH waarde van je huid verandert.  Dit verschilt per persoon.
  • Niet zwemmen met de sieraden. Roestvrij staal kan absoluut niet tegen chloor (kijk uit met schoonmaken). Daarom raad ik je af om met de sieraden te zwemmen. Ook niet in de zee. Het zout en zand kan gaan schuren.
  • Vermijd douchen met de sieraden om. Douche niet met de sieraden om. Roestvrij staal kan tegen het Nederlandse kraanwater, maar wanneer je onder de douche shampoo of douchegel gebruikt, kan hier een stofje in zitten waardoor het je sieraden beschadigd. In het buitenland zit soms chloor in het kraanwater. Doe daarom altijd je sieraden af met douchen.
  • Sport niet met de sieraden om. Doe met sporten je sieraden af. Door zweet kunnen je sieraden gaan verkleuren. 
  • Doe voor het slapen je sieraden af. Op zich is het geen probleem om met je sieraden te slapen. Maar onze huid heeft een zure pH waarde. Dat verschilt in waarde per persoon. Maar als sieraden al snel bij jou verkleuren raad ik je aan om niet met de sieraden te slapen. 

 

Hoe kan ik zien hoe de oorbel ringen eruit zien?

Op de pagina ' oorbellen' staat bovenaan een afbeelding met de ringen en de maten erbij.

 

Hoe was ik mijn gehaakte items?

Om de kwaliteit van de wol te behouden raad ik je aan om de muts met de hand te wassen. Doe dit met een mild wasmiddel, bij voorkeur een wol wasmiddel, met koud of lauw water. Geen wasverzachter gebruiken voor het wassen van je muts.

De muts voorzichtig uitknijpen, NIET uitwringen.

De muts mag NIET in de droger! De muts plat laten drogen, niet ophangen.

 

Kan ik een beanie op mijn hoofdmaat laten maken?

Ja dat kan! Geef de omvang van je hoofd in cm door in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen en dan wordt de beanie speciaal naar jouw wensen gemaakt. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden. Je kunt je hoofd het beste meten langs de rand zoals je een beanie zou dragen.