Betaling, levering & retourneren

 

Betaling

Betalingen worden gedaan via iDeal. Deze betalingen worden veilig uitgevoerd via Mollie Payments.

Levertijd

Omdat ik alles zelf met de hand maak, kan je op dit moment uitgaan van een productietijd van 1-4 werkdagen, voordat ik je bestelling kan versturen. De productietijd van de gehaakte items is langer namelijk 2-10 werkdagen. Als je een item voor een bepaalde datum nodig hebt, stuur gerust een mail naar info@tommasini.nl. 

Levering

Tommasini verzendt momenteel alleen binnen Nederland met PostNL. De verzendkosten voor een brievenbuspakketje met postzegel liggen tussen de € 0,95 & € 3,95, afhankelijk van het gewicht. Brievenbuspakketje met track & trace is € 3,95. Kosten voor een pakket wat niet door de brievenbus kan is € 6,50.

Retourbeleid

Ben je niet tevreden met je bestelling? Dan kan je het binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. Stuur een e-mail naar info@tommasini.nl o.v.v je ordernummer en de reden waarom je het wilt retourneren. Op deze manier is je retourzending aangemeld. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Alle items dienen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden teruggestuurd, inclusief een los blaadje met je naam + achternaam en ordernummer.

 

LET OP: Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden vanwege hygiëne. Sale items en items die op verzoek gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. 

 

Zodra Tommasini jouw retourzending heeft ontvangen, krijg je ter bevestiging van ontvangst een mail. Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst wordt het bedrag van het bestelde item(s) teruggestort. Indien het item(s) gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet is, is Tommasini niet verplicht de producten aan te nemen. Ook als je je retourzending na de termijn van 14 kalenderdagen na ontvangst aanmeldt. 

 

Tommasini accepteert geen verantwoordelijkheid voor pakketten die zoekgeraakt zijn in de post, zonder bewijs van verzending. Het advies is dus ook om de verzendingen te laten versturen/retourneren met track & trace.

 

Het retouradres is:

TOMMASINI

Hofgeest 25

1102 EA Amsterdam

Nederland